Stress

Akon A/S knytter virksomhedens forretning sammen med medarbejderens trivsel

 Link til FacebookLink til Linkedin

Stress og udbrændthed

 

Det er naturligt, hvis du føler stress i en presset situation. Vi ved, at stress kan opleves forskelligt og have mange forskellige årsager. Derfor tilbyder vi individuelle samtaler for dig, der oplever enkelte stresssymptomer, og dig, der har så kraftige symptomer på stress, at det er svært for dig at gå på arbejde. Måske er du sygemeldt og har brug for råd og vejledning for at komme tilbage på din arbejdsplads. AKON kan også hjælpe dig med at finde en god løsning for, hvordan du kommer i gang igen.

 

Fælles opgave

Selvom stress rammer individet, kan årsagerne til stress ind imellem findes i det samarbejde, du har med kolleger og ledere. Derfor skal stress normalt også skal løses i et fællesskab. Foruden individuelle forløb, kan vi hos AKON tilpasse forløb til en hel arbejdsplads. Det gælder sparring til ledere, der står tøvende over for arbejdet med stress i deres organisation. Vi kan også yde støtte til MED- og arbejdsmiljøorganisationer, der skal udarbejde en stresspolitik. Vi uddanner stresscoaches, der kan blive en del af jeres beredskab på arbejdspladsen. Endelig tilbyder vi kurser i stressforebyggelse og stresshåndtering. Alle ydelserne tilpasses den enkelte arbejdsplads.

 

Alle niveauer

Arbejdspladser kan få hjælp til at håndtere stress på alle niveauer fra individuelle samtaler over uddannelse af stress-coaches til kurser i stresshåndtering skræddersyet til lige nøjagtig din arbejdsplads.

Det giver mening at arbejde både forebyggende og behandlende med stresshåndtering. Dels hjælper det på medarbejdernes trivsel – dels er der penge at spare med mindre fravær.

Læs mere om stressforebyggelse på arbejdspladsen: www.arbejdsmiljoviden.dk www.etsundtarbejdsliv.dk/stress

Læs mere om, hvordan I kan sætte fokus på stressforebyggelse på arbejdspladsen: www.frastresstiltrivsel.dk/stress

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

 

Åbningstider

mandag-torsdag
kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

 

etiskkodeks

 

 Link til Code of Care

pnlogo

 

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere