Konflikter

Akon A/S knytter virksomhedens forretning sammen med medarbejderens trivsel

 Link til FacebookLink til Linkedin

Konflikter koster kassen

 

Uenighed kan være godt og udviklende på jobbet. Men udvikler uenigheden sig til et skænderi og måske ligefrem en tilsyneladende uløselig konflikt, er det skidt for alle parter. Det kan koste mange penge. Løsning af konflikter er imidlertid det muliges kunst. Hos AKON har vi specialister i konflikthåndtering, som kan hjælpe dig eller din arbejdsplads med at udrede trådene.

 

Konfliktmægling og mediation

Ovenstående begreber er to sider af samme sag. Du kan betragte dem som to værktøjer, der nogenlunde kan det samme: Løse en konflikt. Vore konsulenter er naturligvis helt upartiske, når de går ind i en konflikt. Dialog, forståelse, forhandling og aftaler er nogle af de faser i arbejdet, der kan afmontere konflikten og skabe en konstruktiv situation, hvor det gode samarbejde og vækst bliver målet.

 

Konflikttrappen

Det er en gængs misforståelse, at en uenighed eller en konflikt er dårlig for arbejdspladsen. Spændinger og konflikter er et livsvilkår, som kan skabe dynamik og udvikling. Det bliver først et problem, hvis konflikterne får lov til at vokse i en grad, så parterne i konflikten lige pludselig ikke selv kan løse den. Så er man nået for højt op ad det, der populært kaldes konflikttrappen. Så kræver situationen professionel hjælp. Blandt andet derfor arbejder vi med temadage og udviklingsprocesser, der skal give arbejdspladser redskaberne til at skabe en aktiv konflikthåndterende kultur.

Læs mere på: Center for konfliktløsnings hjemmeside

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

 

Åbningstider

mandag-torsdag
kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

 

etiskkodeks

 

 Link til Code of Care

pnlogo

 

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere