Ergonomi

Akon A/S knytter virksomhedens forretning sammen med medarbejderens trivsel

 Link til FacebookLink til Linkedin

Ergonomi på arbejdspladsen

 

Med lov skal arbejdsplads indrettes, kan man med en vis ret sige. Arbejdspladsens indretning er nemlig i vid udstrækning styret af love, bekendtgørelser og vejledninger. Dem kender AKON’s arbejdsmiljørådgivere til fingerspidserne. De er udgangspunktet, når vi skal rådgive dig, dine kolleger eller din chef om, hvad god ergonomi kan betyde for arbejdspladsens trivsel og effektivitet.

Om I skal til at indrette helt nye lokaler, eller I skal have indrettet eksisterende lokaler bedre – det betyder ikke så meget. AKON kan foretage de nødvendige målinger og vejlede om støj, akustik, inventar, indeklima og alt det andet, der betyder noget for en god ergonomisk løsning og dermed et godt arbejdsmiljø.

 

Tidlig indsats

Der er størst chance for at opnå det optimale resultat ved indretning af arbejdspladser, hvis I tidligt tager hensyn til de funktioner, der skal udføres på stedet. Det gælder også variationsmulighederne. Emner som akustik, belysning, indeklima og meget mere kan med fordel tænkes ind allerede ved planlægningen af indretningen. Summen af det hele bestemmer, om indretningen bliver funktionel og resulterer i din og kollegers trivsel og effektivitet.

AKON AS

Holstebro
Bjerregårdsvej 2
7500 Holstebro

 

Åbningstider

mandag-torsdag
kl. 8-15.30
fredag kl. 8-14

 

etiskkodeks

 

 Link til Code of Care

pnlogo

 

Denne side benytter sig af cookies: Læs mere